Betingelser

Virksomhedsoplysninger

Tang Trading
CVR-nr.: 42337382
Monica Zetterlunds Vej 21 st tv
2450, København SV
Danmark

Telefon: 41 82 83 50
E-mail: kontakt@chiliolie.dk

Betingelser for køb på chiliolie.dk

Nedenstående handelsbetingelser gør sig gældende, når du handler på chiliolie.dk.

Betaling

På chiliolie.dk kan du betale med med Mastercard, Maestro, VISA, VISA Electron, MobilePay og ViaBill. Vi tager ikke kortgebyrer. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, og du modtager dit tracking-link/trackingnummer.

Alle beløb er i DKK (danske kroner) og er inkl. moms og afgifter.

chiliolie.dk bruger en godkendt betalingsserver, som krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (secure socket layer) protokol. Det betyder bl.a., at vi som virksomhed ikke kan aflæse dine kortoplysninger på noget tidspunkt under købsprocessen.

Når du køber på chiliolie.dk, er der ingen abonnementer eller yderligere betalinger end det, som der tydeligt fremgår under købsprocessen.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven når du handler hos os som forbruger. Vores reklamationsret dækker fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen dækker ikke fejl eller skader forårsaget af fejlagtig brug af varen.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

chiliolie.dk dækker dine (rimelige) returneringsomkostninger, hvis vi vurderer at varen har fejl i materiale og/eller fabrikation og ikke har skader forårsaget af fejlagtig brug af varen.

Varen sendes til:

Tang Trading

Monica Zetterlunds Vej 21 st tv

2450 København

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Levering

Pakker sendes med PostNord, GLS eller DAO og leveres inden for 1-3 hverdage. Ved afsendelse sendes et tracking-link/trackingnummer til dig enten på e-mail og/eller SMS.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion via e-mail eller telefon, og du ikke har modtaget det aftalte beløb, bedes du kontakte os via kontakt@printway.dk eller på 41 82 83 50, så vi kan refundere det aftalte beløbet til dig.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 365 dages fortrydelsesret på varer købt på chiliolie.dk. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre fra os.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@chiliolie.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand ved returnering

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Tang Trading

Monica Zetterlunds Vej 21 st tv

2450 København

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kontakt@chiliolie.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – https://ec.europa.eu/odr

Opdateringer

Vi forbeholder os retten til at opdatere disse betingelser til enhver tid. Det er dit ansvar som køber at holde dig opdateret med vores politik.

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Tang Trading og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på chiliolie.dk er Tang Trading

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@chiliolie.dk. 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

chiliolie.dk

Monica Zetterlunds Vej 21 st tv

2450 København

e-mail: kontakt@chiliolie.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 08.08.2022